Badminton Carrouseltoernooi

Carrousel 3 A LetterC

Op zondag 7 mei treffen de leden van de badmintonverenigingen SV Fier, BC Princenhage en BC TTP elkaar weer op de baan. Voor de 3e maal organiseren deze drie Bredase badmintonverenigingen gezamenlijk een toernooi voor haar leden.
Het toernooi staat in het teken van competitie, sportiviteit en Brabantse gezelligheid, met als doel badminton voor iedereen. Zowel de competitiespelers als echte recreanten van de 3 verenigingen, strijden om de prijzen. Ook een gezamenlijke lunch en een loterij maken deel uit van het programma.

Verschillende sponsors uit de regio dragen al bij aan het toernooi
maar het zou heel fijn als er nog meer sponsors meedoen!
Dus ben je of ken je iemand die zou willen bijdragen meld dat dan. Dat kan via BC_TTP@hotmail.com

Het toernooi vindt plaats op zondag 7 mei
in het Sportcentrum Teteringen, Donkerstraat 36 te Teteringen tussen 9.30 – 16.00 uur.

Er hebben zich al 19 koppels ingeschreven, 11 koppels van BCP,
3 koppels van Fier en 5 koppels van BC-TTP.
Er is nog ruimte voor 5 koppels dus wacht niet langer en schrijf nu in!! Inschrijven kan via jouw vereniging.