Week van het Badminton 2017

Tijdens de week van het Badminton zet badmintonvereniging To The Point haar deuren open op dinsdag 12 september voor iedereen die kennis wil maken met badminton of weer eens zijn oude sport wil oppakken.

Op 12 september kun je gratis en vrijblijvend een shuttle slaan. Wij hebben badmintonrackets die je kunt lenen en shuttles die je kunt gebruiken.

Badminton is een snelle behendigheid sport, waarin je energie kwijt kunt en conditie kunt opbouwen/vergroten.

TTP is een kleine, informele en sportieve vereniging die wekelijks op dinsdag haar speelavond heeft van 8.15 – 22.45 uur in Sportcentrum Teteringen aan de Donkerstraat.

Als je na de open speelavond enthousiast bent geworden en je wilt een training volgen, dan kan dat via het trainingsprogramma van de RBB genaamdde START-training.

Kom langs op dinsdag 12 september en neem vrienden, familie, partner mee!

Voor meer informatie over de activiteiten van BC-TTP check je www.badmintonclubtothepoint.nl.

Of neem je contact op met Harry Amweg (06) 23 92 72 80 / BC_TTP@hotmail.com.

De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland. In het kader van de Week van het Badminton van 9 tot en met 17 september worden er bij badmintonverenigingen in het hele land activiteiten georganiseerd.